Selvitä brändisi tilanne bränditutkimuksen avulla

Selvitetään, kuinka brändisi voi. Miten brändisi erottuu markkinoilla. Bränditutkimus on hyvä väline tutkia markkinoita yleensä kun markkinatilanne muuttuu. Toteutamme bränditutkimukset vuosien kokemuksella joustavasti ja ketterästi. Tarvittaessa bränditutkimus saadaan käyntiin hyvinkin nopealla aikataululla.

Ota yhteyttä!
alt

Toteuta bränditutkimus

Brändi on yrityksen arvokkain omaisuus. Siksi siitä tulee pitää hyvää huolta. Aika ajoin on hyvä järjestää bränditutkimus. Bränditutkimuksen voi luoda kuitenkin jo ennen kuin brändi on julkinen. Voidaan kerätä mielipiteitä brändimielikuvista ja päättää, minkälaisena kuluttajien halutaan brändin näkevän.

alt

Syvällistä analyysiä bränditutkimuksen avulla

Bränditutkimuksen ansiosta yritys saa syvällistä tietoon perustuvaa analyysiä siitä, kuinka brändi nähdään markkinoilla ja mitä mieltä kuluttajat siitä ovat.

Bränditutkimuksen laitat täytäntöön meidän avulla todella helposti. Meidän tutkimusmenetelmä on online-paneelitutkimukset. Kattavan paneeliverkostomme avulla selvität laajan kohdeyleisön tai pienemmän segmentin brändimielikuvia, tunnettuutta, uskollisuutta ja muita brändiä koskettavia seikkoja.

Bränditutkimus tuo selkeää kilpailuetua liiketoimintaasi. Sillä selvitetään myös kilpailijoiden asemaa markkinoilla, kuluttajien asenteita, mieltymyksiä ja käyttäytymistä brändiin liittyen.

Liidimedia toteuttaa bränditutkimukset. On tärkeää suunnitella bränditutkimus huolella, niin saadaan luotettava tutkimustulos ja dataa voidaan analysoida ja jalostaa brändin hyödyksi.

Haluatko menestyä kilpaillussa markkinassa? Bränditutkimuksella kerätty tieto ja niiden tulkinta auttaa yritystä ymmärtämään omaa brändiä paremmin. Yritys voi saada kehitysideoita brändäykseen.

Bränditutkimus on sinulle, jos haluat kilpailuetua mahtavan ja joukosta erottuvan brändin rakentamiseen.

Bränditutkimuksen hyödyt ovat valtavat. Bränditutkimus tukee liiketoimintaa monessa asiassa:

  • mielikuvat brändistä
  • brändin tunnettuus
  • asiakasuskollisuuden mittaus
  • tunnistetaan kilpailuetu
  • markkinointiviestinnän tehokkuuden mittaus

Tutki brändiäsi kyselytutkimuksen keinoin

Kyselytutkimukset ovat nykyään yleinen ja luotettava tapa kerätä tietoa siitä, mitä mieltä kuluttajat ovat. Tutkimus selvittää asenteita brändiäsi kohtaan. Liidimedia toteuttaa kaikki tutkimukset online-kyselytutkimuksina netissä. Saat monipuolisen läpileikkauksen kuluttajien mielipideistä kuluttajapaneeliemme avulla. Saat tietoa, johon voi luottaa. Meillä on omat laadukkaat kuluttajapaneelit laajalla ja kattavalla edustavuudella useilla eri markkinoilla. Kauttamme onnistuu monenlaiset kyselytutkimukset ja saat myös vastaajat meidän luotettavista paneeleistamme. Laajemmissa kyselytarpeissa hyödynnämme kansainvälistä kumppaniverkostoamme.

Kattava bränditutkimus: Suunnittelu, toteutus, tulokset!

Autamme sinua bränditutkimuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Selvitetään brändisi nykytila ja sen kehityskohteet. Edustavan ja monipuolisen kuluttajapaneelimme avulla onnistuu bränditutkimusten toteutus halutulle kohdeyleisölle useilla eri markkina-alueilla. Modernin kyselytyökalumme avulla toteutamme kaikenlaiset bränditutkimukset sinulle nopeasti ja helposti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!