Markkinatutkimus­toimisto Liidimedia oy

Tutkimusalan kehityksen kärjessä ratkaisemme monenlaiset tiedonkeruun haasteet. Olemme edelläkävijä markkinatutkimusalalla. Erotumme omilla laadukkailla kuluttajapaneeleillamme. Meidän asiantuntemus perustuu syvälliseen tietoon sekä ymmärrykseen kuluttajien käyttäytymisestä. Tämä auttaa asiakasta saamaan tukea liiketoiminnan kasvuun tarkasti kohdennetulla tiedolla.

Ota yhteyttä!
alt

Tutkimustoimisto Tampereen Finlaysonilta

Liidimedia oy on perustettu 2016. Toimialana markkinatutkimus. Olemme Tampereelta kotoisin ja toimistomme sijaitsee Tampereen punatiilistä teollista historiaa huokuvalla luovien ja teknologia-alojen keskittymässä, Finlaysonin Alueella.

Markkinatutkimuksen ja tiedonkeruun ratkaisumme ovat ketteriä, nopeita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja.

Asiakkainamme ovat yritykset, tutkimustoimistot, tutkijat, yliopistot ja muut instituutiot, jotka tarvitsevat dataa ja kuluttajatutkimuspalveluita.

Vahvuutena omat kuluttajapaneelit, niiden ylläpito ja jatkuva kehitys. Pystytään nopeasti tavoittamaan haluamasi kohderyhmä.

Suoraviivainen ja tehokas toimintamme ja keskittyminen vain internet-tutkimuksiin auttaa meitä lunastamaan asiakaslupauksen kerta toisensa jälkeen.

Ota yhteyttä!
alt

Kansainvälinen markkinatutkimus

Paneeliverkostomme kattaa Suomen lisäksi Ruotsin, Norjan, Tanskan, Iso-Britannian ja Saksan markkinat. Mikäli haluat tehdä markkinatutkimusta näillä markkinoilla, tämä onnistuu avullamme. Meiltä onnistuvat kyselytutkimusten toteutus myös näille markkinoille.

Aikomuksena on laajentua uusille markkinoille koko maailmassa.

Toimimme yhteistyössä maailman johtavien tutkimusyhtiöiden kanssa, joten tarvittaessa myös laajemmat kyselytutkimustarpeenne pystytään toteuttamaan. Autamme startup-yrityksiä, pieniä ja- keskisuuria yrityksiä ja kansainvälisiä yrityksiä luotettavalla markkinatutkimuksella.

Mikäli haluat esimerkikis markkinatutkimuksen avulla tutkia laajenemismahdollisuuksia Saksassa tai Ruotsissa, onnistuu se avullamme!

Kaikki ratkaisut eivät palvele kaikkia. Meidän palvelumme on aina yksilöllinen, joten voimme auttaa teitä juuri teidän kyselytarpeissanne. Yksinkertaisimmillaan teemme kyselyn toteutuksen teille helpoksi. Toimita meille kysely ja saat vastaukset. Avullamme saatte mitattavaa dataa, joka esitetään selkeästi ja helposti ymmärrettävällä tavalla.

Ota yhteyttä!
alt

Toteutetaan kyselytutkimus!

Haluatko toteuttaa tutkimuksen ja tarvitset luotettavan kumppanin sen toteuttamiseen? Meiltä saat tutkimuspalvelut ja laadukkaat vastaajat tutkimukseesi.

Ota yhteyttä, saamme tarvittaessa kyselyn käyntiin erittäin nopealla aikataululla ja kilpailukykyiseen hintaan!

Meillä on useita omia kuluttajapaneeleita, joiden kattavan ja edustavan panelistimäärän avulla toteutetaan laajatkin kuluttajatutkimukset.

Kyselytutkimuksen hinta

Kyselyiden toteuttaminen internet-tutkimuksina on kustannustehokasta ja nopeaa.

Hinnoittelumme on läpinäkyvää. Hinnoittelemme palvelut niin, että on vain yksi aloitusmaksu ja maksu per kysymys & kyselyvastaaja. Jokainen projekti on erilainen ja näin ollen hintakin on, joten ota yhteyttä ja pyydä kilpailykyinen räätälöity tarjous palveluistamme!

Ota yhteyttä kun tarvitset kyselyn toteuttajaa tai vastaajia kyselytutkimukseesi.

Tavoitteet:

  • Haluamme tuodamarkkinatutkimusalalle jotain uutta. Näkemystä laatikon ulkopuolelta.
  • Haluamme olla toimisto, joka toteuttaa yrityksesi kaikki markkinatutkimuksen haasteet.
  • Laadukkaat kuluttajapaneelit, laadukasta, kohdennettavaa dataa.

Arvot:

  • Asiakastyytyväisyys: Tärkeintä on aina asiakkaat. Jokaisessa projektissa asetumme asiakkaan saappaisiin. Asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on keskiössä jokaisessa vaiheessa. Tavoitteena on rakentaa pitkäaikaisia, luottamuksellisia asiakassuhteita kanssa.
  • Innovatiivisuus: Innovoimme jatkuvasti uutta. Haluamme modernisoida tutkimusalaa ja tuoda alalle omia näkemyksiä. Yrittäjävetoisena pienyrityksenä painotamme luovuutta ja uusien ideoiden rohkeaa kokeilemista. Näin voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palveluratkaisut.
  • Vastuullisuus: Sitoudumme eettisiin toimintatapoihin, kestävään kehitykseen ja yhteiskunnalliseen vastuuseen kaikessa toiminnassa. Ympäristöystävälliset käytännöt ja reilu ja avoin vuorovaikutus kaikkien sidosryhmien kesken.
  • Joustavuus: Olemme joustavia ja sitä korostetaan. Tämä mahdollistaa tasapainoisen työ- ja vapaa-ajan yhdistämisen. Kannustamme luovaan ajatteluun ja itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Tarjoten samalla rennon ja kannustavan työympäristön, jossa työntekijöiden hyvinvointi on aina etusijalla ja jokaisen toiveita ja tarpeita kuunnellaan.
Ota yhteyttä!