Markkinatutkimuksen ammattilaisille

Oletko markkinatutkimuksen ammattilainen ja tarvitset vastaajia tutkimukseen? Kenties sinulla on kysely valmiina, mutta tarvitset tietyn kohderyhmän vastaajat kyselyyn? Ota yhteyttä! Meidän kattavan kuluttajapaneeliverkostomme avulla toteutamme laajatkin kyselytutkimukset.

Ota yhteyttä
alt

Markkinatutkimuksen ammattilaiselle

Tarjoamme tutkimusratkaisuja markkinatutkimuksen ammattilaisille suomessa ja lisäksi monilla muilla markkinoilla.

Tarjoamme kuluttajadataa markkinatutkimuksen ammattilaisten tarpeisiin.

alt

Saat vastaajat kuluttajatutkimuksiin

Suurin vahvuus meillä on meidän omat kattavat, kasvavat, jatkuvasti ylläpidetyt ja monipuoliset internetpaneelit eli kuluttajapaneelit netissä monilla eri markkinoilla. Kuluttajapaneeleja käytetään vain ja ainoastaan tutkimustarkoitukseen. Näiden paneeleiden avulla luotettava ja laadukas tiedonkeruu onnistuu vaivattomasti ja tarvittaessa voimme käynnistää projektin nopealla aikataululla.

Kattavat kohderyhmätiedot panelisteista

Keräämme kattavat kohderyhmätiedot, joka auttaa kohdentamaan kyselyt oikeille vastaanottajille.

Saat:

  • luotettavaa dataa
  • monilla eri markkinoilla
  • aina aktiiviset panelistit
  • monipuolinen ja edustava otanta
  • ketterä ja helppo kumppani ilman turhaa byrokratiaa

Tarjoamme laadukasta ja aina ajantasalla olevaa dataa markkinatutkimuksen ammattilaisille omia kanaviamme hyödyntäen. Olemme myös useiden kansainvälisten tutkimusyhtiöiden kumppani tiedonkeruupalveluissa. Tarvittaessa laajemmat tutkimusprojektit ja tiukemman segmentin tutkimukset onnistuvat meiltä myös.

Tutkimusdataamme voidaan käyttää moniin tarkoituksiin, kuten markkinatrendien analysointiin, kuluttajakäyttäytymisen tutkimukseen, brändin maineen selvittämiseen sekä uusien tuotteiden kehittämiseen ja lanseeraukseen.

Edustavat internet-paneelit

Meillä on yli satatuhatta internet-panelistia, jotka ovat valmiina innokkaana vastaamaan sopiviin kyselytutkimuksiin.

Tutkimuksen ammattilaiset voivat hyödyntää panelistikantaamme toteuttaakseen kyselytutkimuksensa monenlaisissa kohderyhmissä.

Meillä on aktiivisia internetpanelisteja, jotka ovat valmiita osallistumaan markkinatutkimuksiin ja vastaamaan kyselyihin monenlaisista eri aiheista.

Panelisteilla on erilaisia taustoja, mielipiteitä ja elämäntilanteita, joten he edustavat laajaa kohderyhmää, johon markkinatutkimukset usein pyrkivät kohdistumaan.

Tarjoamamme panelistit auttavat markkinatutkimuksen ammattilaisia kohdistamaan kyselyt oikeille kohderyhmille ja varmistamaan, että kerätty data on luotettavaa ja laadukasta.

Meidän merkittävin kilpailuetu on panelistien varma laatu ja aito monipuolisuus. Panelistimme internetpaneelissa ovat motivoituneita, luotettavia ja halukkaita osallistumaan erilaisiin markkinatutkimuksiin. Palkitsemme panelistit käyttämästään ajasta ja vaivasta.

Autamme kaikenlaisissa tutkimustarpeissa

Tarjoamme myös asiantuntijapalveluja, jotka auttavat tutkimusyrityksiä valitsemaan oikeat kysymykset ja analysoimaan kerättyä dataa. Olemme suosittu ja luotettava kumppani markkinatutkimusyrityksille, jotka etsivät laadukkaita vastaajia tutkimuksiinsa.

Avullamme toteutat kaikenlaiset kyselytutkimukset ja saat samasta paikasta vastaajat tutkimukseesi. Lisäksi autamme kaikenlaisissa tutkimusprojekteissa, oli kyseessä sitten bränditutkimus, tuotelanseeraustutkimus, mielipidetutkimus tai mikä tahansa kuluttajatutkimushanke.

Vastaajat kuluttajatutkimukseen hinta

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina räätälöidyn ratkaisun heidän tarpeisiinsa perustuen, jotta he voivat hyödyntää dataamme mahdollisimman tehokkaasti.

Voitte olla varmoja, että tarjoamamme data auttaa sinua saamaan kattavamman kuvan markkinoista ja kuluttajista. Ota yhteyttä meihin ja kerro tarpeistasi, niin suunnittelemme yhdessä juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Edustavat ja monipuoliset kuluttajapaneelit kansainvälisesti

Tiedonkeruussa luotamme vahvasti internet-paneeleihimme.

Edustavien kansainvälisten kuluttajapaneeliemme sekä laajan kansainvälisen kumppaniverkostomme avulla olemme loistava apu kohdentamaan tutkimukset monenlaisille eri kohdeyleisöille.

Meiltä saattte takuulla laadukasta dataa. Meillä on tutkimuspaneeleissamme aktiiviset panelistit.

Olemme ammattilaisia internet-kuluttajapaneelien kehityksessä ja kasvattamisessa. Paneelimme pitää sisällää monipuolisen vastaajaotannan. Lisäksi kumppaneidemme avulla onnistuu laajemmatkin kohderyhmät.

Tiedonkeruumenetelmänä modernit internetpaneelit ovat kustannustehokas, nopea ja helppo väline monenlaisiin tutkimuksiin.

Kysy lisää ratkaisuistamme markkinatutkimuksen ammattilaisille.