Tiedonkeruupalvelut

Tiedonkeruumenetelmä meillä on meidän omat internet-paneelit. Lisäksi hyödynnämme kansainvälistä kumppaniverkostoamme. Tutkimukset räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä!
alt

Tiedonkeruun helppous ja nopeus kustannustehokkaasti.

Tiedonkeruupalveluissa olemme erikoistuneet internetpaneeleihin. Korkealaatuiset ja kattavat kuluttajapaneelimme antavat monipuolisen mahdollisuuden tiedonkeruun tarpeisiin. Tutkimus on räätälöity tarpeisiisi.

Tiedonkeruu internetpaneelissa vs vanhat menetelmät

Moderni tiedonkeruu nettipaneeleissa on kustannustehokas ja nopea tapa kerätä tietoa. Tiedonkeruu internetpaneelissa tarjoaa monia etuja verrattuna vanhoihin tiedonkeruumenetelmiin.

Tietoa voidaan edelleen kerätä myös kirjeitse, puhelimitse tai kasvotusten, mutta meidän vahvuus on tiedonkeruu online-paneeleilla.

Tiedonhankinnan "vanhanaikaiset" menetelmät myös puolustavat paikkaansa eivätkä ole yhtään huonompia, mutta ovat usein kalliita, aikaavieviä ja sitoo resursseja enemmän. Puhelinhaastattelut sopivat hyvin joihinkin tutkimusprojekteihin.

Tiedonkeruu kuluttajapaneelin avulla:

  • kustannustehokkuus
  • helppo kohdennettavuus
  • laaja vastaaja-otanta
  • nopea tulosten saanti
  • vastaajien tavoitettavuus
  • joustavuus
  • anonyymi

Tiedonkeruupalveluissa internetpaneelit tarjoavat erinomaisen kohdennettavuuden. Nettipaneelissa on korkea aktiivisuusaste, koska jäseniä aktivoidaan jatkuvasti. Nettipaneelin laatu on huippuluokkaa, koska paneelia ylläpidetään ja laatua varmistetaan jatkuvasti.

Tavoita oikeat kohderyhmät tutkimukseesi

Rehellisiä vastauksia suoraan oikeilta ihmisiltä.

Voit suunnata kyselyn tarkasti haluamallesi kohdeyleisölle, kuten tietylle ikäryhmälle, ammattiryhmälle tai maantieteelliselle alueelle.

Tämä mahdollistaa tarkan ja relevantin tiedonkeruun. Tämä on erityisen tärkeää markkinatutkimuksessa ja tuotekehityksessä.

Kyselytutkimus nopeasti

Tulokset saat nopeasti, toisin kuin perinteisissä menetelmissä datan kerääminen ja analysointi voi kestää viikkokausia - nettikyselyssä voi riittää muutama päivä.

Nopeus on merkittävin etu, erityisesti nopeasti muuttuvilla markkinoilla toimiville yrityksille.

Nettipaneelin kyselyt ovat erinomainen väline jatkuvissa tutkimuksissa. Ne mahdollistavat samojen yksilöiden seuraamisen pitkän ajan kuluessa. Tämä on arvokasta esimerkiksi asiakastyytyväisyyden tai markkinatrendien pitkäaikaismuutosten tutkimisessa. Voit seurata kuluttajien käyttäytymistä ja asenteita ajan myötä, saaden näin syvällisempää ymmärrystä markkinoista ja kilpailutilanteesta.

Internet-paneelit tarjoavat yrityksille kustannustehokkaan, joustavan, nopean tavan kerätä arvokasta tietoa.

Voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, jotka auttavat sinua menestymään kilpaillulla markkinalla.

alt

Autamme selättämään tiedonkeruun haasteet.

Meidän vahvuus on meidän omissa nettipaneeleissa. Aloitimme yrityksen toiminnan 2016 perustamalla oman internet-paneelin. Kasvatamme, ylläpidämme ja kehitämme omia internet-paneeleja. Paneelien laadunvarmistus meillä on kaiken keskiössä.

Omien nettipaneeliemme avulla ympäri maailman, useilla eri markkinoilla onnistuu kyselytutkimusten toteutus laajallekin kohderyhmälle. Kansainvälisen kumppaniverkoston avulla katamme tiukatkin kohderyhmätoiveet.

Meillä ei ole valmista kaavaa, joka sopisi jokaiselle asiakkaalle. Tilaa räätälöity tutkimus. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeisiin vastaavaksi.

Ratkaisemme tiedonkeruun haasteesi.

Ota yhteyttä!