Toteuta kuluttajatutkimus Iso-Britanniassa

Kattavan ja edustavan paneelin ansiosta toteutat kuluttajatutkimuksen avullamme ketterästi!

Ota yhteyttä!
alt

Väestötietoa Iso-Britanniasta:

Internet-käyttäjiä: 97,8 %

Tietokoneen omistaa: 93 %

Omistaa matkapuhelimen: 87%

Sosiaalisen median käyttäjiä: 82,8 %

Iso-Britannian väkiluku: 67,1 miljoonaa (2023)

Maan paikallinen nimi: United Kingdom (Yhdistynyt kuningaskunta)

Pääkaupunki: Lontoo

Paikallinen pääkieli: Englannin kieli

Suurimmat kaupungit: Lontoo, Birmingham, Manchester

Mediaani-ikä: 40 vuotta

GDP: £2,22 biljoonaa (2022)

Hauska fakta: Iso-Britanniassa on jopa yli 30 000 historiallista linnaa ja linnoitusta.

Vastaajia tutkimukseesi Iso-Britanniassa

Meillä on omia kuluttajapaneeleita Iso-Britanniassa.

Avullamme saat vastaajat kaikenlaisiin tutkimuksiin esimerkkinä bränditutkimukset, tuotelanseeraustutkimukset tai vaikkapa markkinointitutkimukset.

Panelisteja rekrytoimme useista luotetuista lähteistä. Paneelimme on huolellisesti toteutettu, laadukas, viihdyttävä ja se on kansallisesti edustava ja puolueeton.

Kuluttajapaneeleitamme käytetään yksinomaan markkinatutkimustoimintaan.

Yrityspäättäjänä tai tutkijana saat arvokasta ja tärkeää tutkimustietoa kohderyhmistäsi kuluttajapaneeliemme avulla. Pystyt tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Iso-Britannian paneelit

  • MonoSurveys.com
  • Paidpolls.co.uk

Datan laadukkuus

Meillä on laadukkaat ja edustavat kuluttajapaneelit. Ymmärrämme tiedon laadukkuuden tärkeyden. Datan tulee olla monipuolista ja edustavaa.

Tutkimuspaneeleidemme avulla pystymme toteuttamaan laajemmatkin kyselytutkimukset Saksassa. Tarvittaessa yhteistyökumppaneidemme avulla saamme toteutettua kyselytutkimukset, joissa tarvitaan vaativampaa kohdennusta tai suurempia määriä vastaajia.

Laatu on tärkeää. On tärkeää on saada monipuolinen ja edustava otos. Paneelien laatua tarkkaillaan. Laadukkaassa kuluttajapaneelissa toteutettu tutkimus antaa rehellisesti vastaukset ja todenmukaisen kuvan markkinoista.

Jäseniämme aktivoidaan ja palkitaan - käyttäjät ovat erittäin aktiivisia. Panelistit odottavat uusia kyselytutkimuksia vastattavakseen.

Profilointitiedot

Kyselyn kohdennettavuutta varten meiltä löytyy useita tietokenttiä panelisteistamme. Panelistin yleisiä tietoja ovat esimerkiksi ikä ja sukupuoli, perhetilanne, matkailu, rahoituspalvelut, työtilanne. Näin voimme kohdentaa kyselyn halutulle kohdeyleisölle.

Käytämme tiedonkeruuseen omia kuluttajapaneelejamme. Laajemmatkin kyselyprojektit onnistuvat meidän ja kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme avulla.

Näet tarkemmat profilointitiedot Panel Bookistamme.

Kuluttajatutkimuksen hinta Iso-Britanniassa

Jokainen projekti on aina täysin omanlaisensa. Voit pyytää räätälöidyn tarjouksen kyselyn toteuttamisesta ja vastaajista kyselyyn meidän asiantuntijoiltamme.

Kuluttajapaneelimme eri maissa

Meillä on kuluttajapaneeleita myös näissä maissa:

Saat vastaajat tutkimukseesi. Olemme ketterä tutkimustoimisto Suomesta. Pystymme toteuttamaan tutkimuksen ja saamaan vastaukset kyselyyn nopeallakin aikataululla!

Ota yhteyttä!