Kuluttajapaneelit ja markkinatutkimus ruotsissa

Meiltä saat kuluttajatutkimukset ruotsissa. Lisäksi meiltä saat vastaajia kuluttajatutkimukseesi monenlaisissa segmenteissä. Toteuta markkinatutkimus ruotsissa!

Ota yhteyttä
alt

Väestötietoa Ruotsista:

Internet-käyttäjiä: 88,3%

Tietokonetta käyttää: 95%

Omistaa matkapuhelimen: 128%

Sosiaalisen median käyttäjiä: 82.2%

Ruotsin väkiluku: 10,6 miljoonaa (2023)

Maan paikallinen nimi: Sverige

Pääkaupunki: Tukholma

Paikallinen pääkieli: Svenska

Suurimmat kaupungit: Tukholma, Göteborg and Malmö

Mediaani-ikä: 40 vuotta

GDP: €153.963 miljardia (2020)

Toteuta tutkimus tai hanki vastaajia tutkimukseesi Ruotsissa

Toteuta markkinatutkimus ruotsissa internetpaneeliemme avulla. Pystymme tarjoamaan tutkimuspalvelut ruotsissa ilman suurta byrokratiaa ketterästi ja tarvittaessa nopeastikin.

Haluatko laajentaa liiketoimintasi Ruotsiin, mutta et tiedä mistä aloittaa? Me autamme markkinatutkimuksen ratkaisuillamme yrityksesi ruotsiin laajentumiseen.

Tarjoamme markkinatutkimuspalveluita Ruotsissa. Meiltä saat vastaajat tutkimukseesi ja tutkimuksen toteutuksen ruotsissa.

Tässä vain muutamia esimerkkejä, mutta avullamme onnistuu esimerkiksi tuotelanseeraustutkimukset, tyytyväisyystutkimukset, bränditutkimukset ja monet muut kyselyt.

Tarjoamme tutkimuksen toteutuksen, mutta tarjoamme myös vastaajia tutkimukseesi. Tämän mahdollistaa meidän edustavat kuluttajapaneelit ruotsissa. Voimme käyttää teidän itse toteuttamaa kyselyä ja toimittaa sen meidän paneelien vastaajille. Voimme tehdä kyselyn avaimet käteen periaatteella alusta loppuun saakka ja toimittaa kyselyn meidän panelisteille. Saat vastaukset selkeästi esitellyssä muodossa.

Tutkimusdatan on oltava erittäin laadukasta. Sen on oltava edustavaa - kattaa kaikki kohderyhmät laajalla monipuolisuudella.

Meidän kuluttajapaneeliemme tutkimusvastaajat ovat erittäin aktiivisia, koska pidämme huolen panelistien palkitsemisesta. Meidän panelistien rekrytoinnin prosessi on tarkkaan hiottu, jotta nettipaneeliemme edustavuus pysyy laadukkaana. Tarkkailemme paneelien laatua, jotta voimme pitää sen edustavana asiakkaidemme tarpeisiin.

Kaikki vastaukset anonymisoidaan eikä kyselyn vastaajaa voida yhdistää vastauksiin.

Ruotsin kuluttajapaneelit

Ruotsissa meillä on nämä kuluttajapaneelit.

  • Monosurveys.com (Perustettu vuonna 2019)
  • Kundpanel.se (Perustettu vuonna 2016)

Laadukasta dataa kuluttajatutkimustasi varten

Meidän kokemus on vahvimmillaan nettipaneelien kehityksessä ja jäsenien rekrytoimisessa kuluttajapaneeleihimme. Meillä on jo kymmeniä tuhansia panelisteja ruotsin kuluttajapaneelissamme. Meillä on kokemusta molemmin puolin niin kyselytutkimusten ja vastaajien tilaajana kuin datan tarjoajana näissä maissa.

Profilointitiedot

Keräämme useita tietoja jäseniltämme tutkimuksen kohdennettavuutta varten. Yleisiä tietoja ovat esimerkiksi ikä ja sukupuoli, perhetilanne, matkailu, rahoituspalvelut, työtilanne.

Näet tarkemmat profilointitiedot Panel Bookistamme.

Liidimedia omistaa useita laadukkaista ja edustavia online-paneeleita Ruotsissa. Rekrytoimme jäseniä hyviksi havaitsemistamme kanavista. Paneelimme on edustava ja kattava. Tarkkailemme paneelin laatua jatkuvasti.

Yrityspäättäjänä tai tutkijana, saat tärkeää tutkimustietoa kohderyhmistäsi.

Olemme ketterä kumppani auttamaan monenlaisissa tutkimusasioissa. Voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, kehittää markkinastrategiaa ja kasvattaa yritystäsi tutkimuksen avulla.

Voit toteuttaa joko laajan otannan tutkimuksen koko paneelissamme tai tarkemman kohderyhmän tutkimuksen, joka kohdistetaan esimerkiksi tiettyyn kaupunkiin.

Omien kuluttajapaneeliemme avulla voit tavoittaa nopeasti ja kustannustehokkaasti sopivan määrän vasstaajia markkinatutkimukseesi. Tarvittaessa voimme hyödyntää kansainvälisiä tutkimuskumppaneitamme laajempien segmenttien tavoittamiseen.

Kuluttajatutkimuksen hinta Ruotsissa

Jokainen projekti on erilainen. Pyydä räätälöity tarjous meidän asiantuntijoiltamme tutkimuksen toteutuksesta ruotsissa tai tutkimustiedon keräämisessä meidän omista paneeleistamme. Kilpailukykyinen hinta ei tarkoita, että laatu olisi huonompaa. Otamme laadun varmistuksen tosissamme ja käytämme tiukkoja toimia laadun tarkkailun apuna.

alt

Aloita kysely ruotsissa jo tänään!

Kuluttajapaneelit ruotsissa apuna esimerkiksi yrityksen laajenemissuunnitelmissa ruotsiin. Tuotamme kyselyitä myös ruotsalaisille yrityksille laajan datan avulla. Teetä markkinatutkimus ruotsissa avullamme. Markkinatutkimuksen ammattilaiset ruotsissa tai suomessa kansainvälistymisprojekteissa voivat kääntyä meidän puoleen.

Voimme auttaa sinua käynnistämään kysely ruotsissa. Laajojen ja kattavien kuluttajapaneeliemme avulla ruotsissa onnistumme toteuttamaan monenlaiset kyselytutkimukset.

Meidän laadukas ja kattava, edustava kuluttajapaneeli ruotsissa takaa varmistetun laadun kanssa aidon ja rehellisen tutkimusotannan kyselyihisi.

Liidimedia Oy - markkinatutkimusratkaisut

Liidimedia oy on perustettu vuonna 2016. Olemme markkinatutkimusyritys Suomesta, Tampereelta, mutta laadukkaat kuluttajapaneelimme kattavat melkein kohta jo koko maailman markkinat. Olemme jo toteuttaneet onnistuneesti kyselyitä useilla eri markkinoilla ja myös useille ruotsalaisille yrityksille. Ilman suurempaa byrokratiaa pystymme toteuttamaan kyselyn nopeallakin aikataululla.

Ota yhteyttä

Meillä on paneelit myös 10 muussa maassa