Kuluttajapaneeli ja markkinatutkimus Suomessa

Meillä on kattavat ja edustavat kuluttajapaneelit Suomessa. Laadukkaan kuluttajapaneelimme avulla toteutat monenlaiset kuluttajatutkimukset helposti.

Ota yhteyttä
alt

Väestötietoa Suomesta:

Internet-käyttäjiä: 97,7 %

Tietokonetta käyttää: 91%

Omistaa matkapuhelimen: 90%

Sosiaalisen median käyttäjiä: 83,3%

Suomen väkiluku: 5,6 miljoonaa (2023)

Maan paikallinen nimi: Suomi

Pääkaupunki: Helsinki

Paikallinen pääkieli: Suomen kieli

Suurimmat kaupungit: Helsinki, Espoo, Tampere

Mediaani-ikä: 43 vuotta

GDP: €269 miljardia (2022)

Hauska fakta: Suomessa on arvioitu olevan yli kolme miljoonaa saunaa.

Toteuta kuluttajatutkimus suomessa laadukkaan kuluttajapaneelin avulla

Haluatko toteuttaa markkinatutkimuksen suomessa meidän suomalaisten nettipaneelien avulla?

Voitte hyödyntää kuluttajapaneeliamme esimerkiksi tuotteiden ja palveluiden kehitykseen, brändin uudistukseen, tuotelanseerauksiin tai palvelumuotoiluun.

Ymmärrämme, että datan tulee olla erittäin laadukasta. Sen on oltava edustavaa ja sen tulee kattaa kaikki kohderyhmät laaja-alaiseella edustavuudella.

Meidän panelistimme ovat erittäin aktiivisia ja panelistien aktivointi on meille tärkeimpiä prioriteetteja. Meidän panelistien rekrytointiprosessi on tarkkaan hiottu, jotta nettipaneeliemme edustavuus pysyy laadukkaana.

Suomalaiset kuluttajapaneelit

Suomessa meillä on tällä hetkellä kolme kuluttajapaneelia. Niissä on yhteensä jo kymmeniä tuhansia suomalaista kuluttajaa panelisteina.

  • Monosurveys.com
  • Kuluttajapaneeli.fi
  • Opnio.com/fi

Laadukasta dataa

Meidän kokemus on vahvimmillaan paneelien kehityksessä ja jäsenrekrytoinneissa. Meillä on kokemusta molemmin puolin niin tutkimusten tilaajana kuin datan tarjoajana näissä maissa.

Kaikki kyselyiden vastaukset anonymisoidaan, eikä kyselyn vastaajaa voida yhdistää vastauksiin.

Profilointitiedot

Kuluttajapaneelimme muodostuvat kaikenlaisista Suomalaisista kuluttajista.

Keräämme useita tietoja jäseniltämme kohdennettavuutta varten. Yleisiä tietoja ovat esimerkiksi ikä ja sukupuoli, perhetilanne, matkailu, rahoituspalvelut, työtilanne.

Näet tarkemmat profilointitiedot Panel Bookistamme.

Liidimedia ylläpitää laadukkaita ja edustavia online-paneeleita Suomessa. Rekrytoimme jäseniä hyviksi havaitsemistamme useista kanavista. Takaamme, että paneelimme on edustava ja kattava, jotta voimme parhaamme mukaan vastata kaikenlaisiin tutkimustarpeisiinne.

Yrityspäättäjänä tai tutkijana saat arvokasta tutkimustietoa kohderyhmistäsi. Olemme ketterä kumppani auttamaan näissä asioissa. Voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, kehittää markkinointistrategiaasi ja kasvattaa yritystäsi.

Jos haluat laajan vastaajaotannan, voit toteuttaa kyselyn koko Suomen paneelimme jäsenille, mikäli et halua kohdentaa kyselyä vain tiettyyn kohderyhmään.

Nettipaneelimme avulla voit tavoittaa jopa tuhansia vastaajia muutamassa päivässä Suomessa.

Kuluttajatutkimuksen hinta Suomessa

Jokainen projekti on aina erilainen. Pyydä meiltä juuri teidän tarpeisiinne räätälöity tarjous. Kilpailukykyinen hinta ei tarkoita, että laatu olisi yhtään huonompaa. Otamme laadun tosissamme ja käytämme tiukkoja toimia laadun tarkkailun apuna. Pyydä tarjous kuluttajatutkimuksen toteutuksesta suomessa. Pystymme toteuttamaan kyselyn suomessa myös nopealla aikataululla.

alt

Kyselytutkimuksen toteutus Suomessa

Autamme sinua toteuttamaan kuluttajatutkimuksen Suomessa. Laajojen ja kattavien kuluttajapaneeliemme avulla pystymme toteuttamaan monenlaiset kyselytutkimukset.

Meillä on omat laadukkaat ja edustavat kuluttajapaneelit suomessa. Saat aidon ja rehellisen tutkimusotannan tutkimuskyselyysi.

Olemme jo toteuttaneet onnistuneesti kyselyitä useille suomalaisille yrityksille ja instituutioille.

Ota yhteyttä

Meillä on paneelit myös 10 muussa maassa