Kuluttajapaneeli ja markkinatutkimus Saksassa

Toteuta kuluttajatutkimus Saksassa. Saa kattava otanta saksalaisten mielipiteistä kuluttajakyselysi tuloksiin.

Ota yhteyttä
alt

Väestötietoa Saksasta:

Internet-käyttäjiä: 85 %

Tietokonetta käyttää: 75%

Omistaa matkapuhelimen: 85%

Sosiaalisen median käyttäjiä: 0%

Suomen väkiluku: yli 80 miljoonaa (2022)

Maan paikallinen nimi: Deutchland

Pääkaupunki: Berlin

Paikallinen pääkieli: Deutch

Suurimmat kaupungit: Berliini, Hampuri, München, Cologne, ja Frankfurt.

Mediaani-ikä: 45 vuotta

GDP: 4 031 149 (2022)

Hauska fakta: Saksassa on useita vuosittaisia olutfestivaaleja, kuten Oktoberfest Münchenissä, joka houkuttelee kävijöitä ympäri maailmaa.

Kuluttajapaneelimme avulla saat tutkimusvastaajia Saksassa

Autamme yrityksiä ja instituutioita onnistuneeseen markkinatutkimukseen.

Meillä on omia kuluttajapaneeleita Saksassa ja monilla muilla markkinoilla ympäti maailman. Saksassa meillä on kymmeniä tuhansia kyselyvastaajia omissa kuluttajapaneeleissamme. Pystymme myös toteuttamaan tarkkaan kohdennetut laajatkin tutkimukset kansainvälisen yhteistyökumppaniverkostomme avulla.

Kuluttajapaneeleihimme rekrytoidaan jäseniä luotettavista hyväksi havaitsemistamme lähteistä. Paneelimme on huolellisesti toteutettu ja se on kansallisesti edustava ja puolueeton. Palkitsemme jäseniämme, jotta vastausaktiivisuus pysyy hyvänä. Kuluttajapaneeleitamme käytetään yksinomaan markkinatutkimustoimintaan.

Laadukasta tutkimusdataa Saksassa

Yrityspäättäjänä tai tutkijana saat laadukasta tutkimustietoa kohderyhmistäsi meidän nettipaneelien avulla. Pystyt tekemään tietoon perustuvia päätöksiä, kehittää markkinastrategiaa ja kasvattaa yritystäsi tiedolla.

Datan laatu kuluttajapaneeleissamme

Meillä on laadukkaat ja edustavat kuluttajapaneelit. Ymmärrämme tiedon laadukkuuden tärkeyden. Datan tulee olla monipuolista ja edustavaa ja kattaa monenlaiset väestöryhmät.

Tutkimuspaneeleidemme avulla pystymme toteuttamaan laajemmatkin kyselytutkimukset Saksassa.

Laatu aina edellä. Saksan kuluttajapaneelin laatua tarkkaillaan jatkuvasti. Voitte varmistua siitä, että vastaukset antavat todenmukaisen kuvan tilanteesta.

Meidän panelistit odottavat uusia kyselytutkimuksia vastattavakseen monenlaisista mielenkiintoisista

Kuluttajapaneelimme aktiivisuusprosentti korkea. Teemme aktiivista jäsenhankintaa paneeleihimme. Paneelimme ovat edustavia ja kattavia ja soveltuvat monenlaisiin tutkimusprojekteihin.

Noudatamme toiminnassamme yleisesti tunnettuja laatustandardeja.

Kyselytutkimuksen kohdennus

Profilointitiedot

Meiltä löytyy jäsenistä useita yleisiä tärkeitä tietoja segmentointia varten. Tällaisia yleisiä tietoja ovat esimerkiksi ikä ja sukupuoli, perhetilanne, matkailu, rahoituspalvelut, työtilanne.

Ymmärrämme, miten tärkeää on saada monipuolinen ja edustava otos. Rekrytoimme monipuolisesti panelisteja saksassa vähentääksemme otokseen liittyvää vääristymää. Teemme jatkuvasti jäsenrekrytointia saksan kuluttajapaneeleihimme ja seuraamme tarkasti heidän vastausprosenttejaan.

Näet tarkemmat profilointitiedot Panel Bookistamme.

Kuluttajatutkimuksen hinta Saksassa

Jokainen projekti on aina omansa ja siten projektin hintakin riippuu projektin luonteesta. Pyydä kilpailukykyinen sinulle räätälöity tarjous. Kilpailukykyinen hinta ei tarkoita, että laatu olisi huonompaa.

alt

Toteuta tutkimus Saksassa tai hanki vastaajia tutkimukseesi

Monipuolinen ja laadukas kuluttajapaneelimme Saksassa on valmiina kyselytutkimustarpeitasi varten.

Ota yhteyttä!

Meillä on paneelit myös 10 muussa maassa